Tävlingar 2023

14 maj   Spår Lägre klass

11 Juni   Lydnad startklass samt lydnadsklass 1

3 sept   Spår Elitklass

Fler tävlingar som Agility och Nosework kommer att läggas in efter hand.

Tävlingar 2022

1 Maj  Appellklass spår

15 maj  Elit spår

12 juni  Startklass + lydnadsklass 1

3 sept  Lägre klass spår

4 sept  Högre klass spår

24 sept  Agilitytävling klass 1

18/10 NW tävling (TSM1)

Tävlingar 2021

2 Maj  Appellklass  spår:  Arrangör: Oskarströms brukshundsklubb i samarbete med Hallabergs hundklubb.

16 Maj Elitklass spår: Arrangör: Oskarströms brukshundsklubb i samarbete med Hallabergs hundklubb.

13 Juni Lydnadklass  Start klass samt klass 1: Arrangör: Oskarströms brukshundsklubb i samarbete med Hallabergs hundklubb.

4 September Lägre klass spår: Arrangör: Oskarströms brukshundsklubb i samarbete med Hallabergs hundklubb.

5 September Högre klass spår: Arrangör: Oskarströms brukshundsklubb i samarbete med Hallabergs hundklubb.

Tävlingar 2020

2 Augusti   Appellklass spår. Arrangör: Oskarströms brukshundsklubb i samarbete med Hallabergs hundklubb.

14 Juni Lydnad startklass - klass 1. Arrangör: Oskarströms brukshundsklubb i samarbete med Hallabergs hundklubb.

6 sept   Spår lägre klass, högre klass. Arrangör: Oskarströms brukshundsklubb i samarbete med Hallabergs hundklubb.

Tävlingar 2019

5 maj      Appellklass spår. Arrangör: Oskarströms brukshundsklubb i samarbete med Hallabergs hundklubb.

16/6   Lydnad startklass - klass 1. Arrangör:  Oskarströms brukshundsklubb i samarbete med Hallabergs hundklubb.

8 sept     Spår lägre klass, högre klass. Arrangör: Oskarströms brukshundsklubb i samarbete med Hallabergs hundklubb

21-22/9 Agilitytävling. Arrangör: Sagik Laholm i samarbete med Hallabergs hundklubb.
Lördagen: Två stycken lag-agilityklasser och två laghoppklasser.
Söndag: Två stycken agilityklasser, klass två samt två hoppklasser, klass två.
Sista anmäla den 10/8.

17/8   Klubbmästerskap

Tävlingar 2018

18/8     Appellklass spår. Arrangör: Schäferhundsklubben  Halmstad i samarbete med Hallabergs hundklubb.

15/9     Agilitytävling Klass 1 med ett hopplopp samt dubbla agilityhopp. Arrangör: SAgiK Laholm i samarbete med Hallabergs hundklubb.

16/9     Agilitytävling Dubbla lagklasser. Arrangör: SAgiK Laholm i samarbete med Hallabergs hundklubb.