Alla medlemmar är välkomna till träningstävling i brukslydnad (alla klasser) samt startklass. Det går också bra att delta med ny hund utan att momenten är klara. Ett syfte med att träningstävla är att vänja hunden vid olika typer av störning som kan uppstå under en tävling och sådan träning har alla hundar och förare nytta av. Det finns också de som vill stämma av hur man ligger till inför en tävling och då hjälps vi åt med att kommendera och skiva kommentarer för den som önskar det. Vid fint väder avslutar vi med grillning, som var och en själv tar med sig.
Plats och tid: Vi träffas på Hallabergs bortre plan kl 18:30.
Pris: 40 kr. Swisha till tel: 1232772598 och lägg till två kronor. Det går också bra att betala på plats.
Välkomna!

Plats och tid: Vi träffas på Hallabergs bortre plan kl 18:30.
Välkomna!

Ann-lis och Chess förbereder sig för uppletande.
Dukat för 23 pers. Dags att skaffa fler bord...:)
Karin och Raya
Grillmästare Mats
Några tar en paus

Galleri   2018

Appellklasstävling i spår den 18/8.

Speglarna är på plats! Jättebra när man t ex vill träna position eller kryp.

Bortre plan inhägnas.

Tisdag den 1/5.
 Idag fick vi mycket gjort! Containern flyttades till sin plats, gräset klipptes för första gången samt fotbollsmålen på den ena planen togs bort
. Samtidigt bidrog några medlemmar med fina möbler till vår lektionssal. Tack till alla inblandade!

Båda stegarna klara! Härligt med medlemmar som snickrar, fixar mm. I dag har även det elektriska fått sig en översyn och det kommer att bli bra.